fbpx

A Forever Roses Kft. exkluzív, egyedi webáruházát kivitelezhettük. Igazán kreatív és építő munka volt. Saját gyártású, innovatív termékeik különleges webshopra voltak predesztinálva. Rengeteg ötletelés és teszt után sikerült egy maximálisan az értékesítésre és a vásárlók igényeire szabott felületrendszert kivitelezni.

Letisztult megjelenés, előtérben a termékek, kiváló, vágott, méretre szabott képek, összhang, harmónia. Büszkék vagyunk az egyedi szöveg megrendelő modulra. Segítségével a vásárlók saját írással tudnak kedveskedni szerettük számára. Inspiráló fejlesztés volt a kezdetektől az átadásig. A legboldogabbak a siker miatt vagyunk, már 1 hónap után visszaigazolták a látogatók és az értékesítési számok a fejlesztési időszak alatt beletett kemény munkát.

Dicsőséggel tölt minket el, hogy a német verzióra is minket bíztak meg, ez a foreverroses.eu oldal alatt érhető el (csak külföldről). Ez kiváló bizonyíték arra, hogy minőséggel, új gondolatokkal, modern szemléletmóddal egy kis magyar családi vállalkozás is képes sikereket elérni a külpiacokon. Az internet az egész bolygót behálózza, csak el kell érni a felhasználókat a megfelelő technológiával. Horváth Györgynek ez sikerült.