A keresőoptimalizálás (SEO, azaz Search Engine Optimization) célja, hogy a weboldalt a keresőrendszerek a lehető legelőkelőbb helyen listázzák. Európai viszonylatban magasan piacvezető a Google, ezért ezen a keresőn érdemes a legjobb helyezéseket elérni a honlaphoz tartozó releváns kulcsszavakra.

Rendkívül fontos egy magyar honlap számára, hogy az első 20 találat közé kerüljön a legjobb kulcsszavaira. A potenciális ügyfelek, vásárlók, az interneten nagyon tudatosak, többségük Google keresőt használja információk beszerzéséhez. Aki nincs az első 1-2 találati oldalon, annak a vállalkozása óriási hátrányt szenved el.

Nem elég a webes bárkát kivezényelni az óceán közepére. Meg kell találni a gazdaságilag prosperáló kikötőket is.

Összetett keresőoptimalizációs szolgáltatásunk révén weboldalát optimalizáljuk a Google keresőre, a releváns kulcsszavaira előre juttatjuk. Érdemes tudni, hogy ez sokrétű feladat, ezért iparágtól, szektortól, kulcsszavaktól függően akár hónapok kitartó munkáját is felölheti. Az átmeneti időszakban érdemes lehet Ads kampányban gondolkodni, így a honlap a legfontosabb kulcsszavakra az első oldalra tud kerülni.

Messzebbre szeretne jutni a webes óceánban?