30 napos VIP tagság

3 999 Ft (3 149 Ft + ÁFA)

  • 30 napos elérés a netPR.hu védett tartalmakhoz.
  • Amennyiben referral linken keresztül vásárol, akkor az adott partnerünk védett weboldalára is eléréshez jut. Fontos, hogy ezen partner weboldalhoz tartozó azonosítók kiosztása nem automatikus, a vásárlást követő 24 órán belül kerül kiküldésre.
  • Az Előfizető kifejezetten beleegyezik abba, hogy a szerződés létrejöttét követően a Szolgáltató a szolgáltatás egészét haladéktalanul teljesítse, ezért tudomásul veszi, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-a szerinti felmondási jog nem illeti meg.
Cikkszám: NWC30 Kategória:

Leírás

VIP tagság megvásárlásával lehetőség nyílik profitteremtő információk gyűjteményéhez hozzáférni. Ezek műhelytitkok, ötletek, elemzések, snippetek a web világából.
Ez a speciális blog 2021.01.04. dátummal startol, egyelőre igencsak korlátozott tartalommal, azonban heti szinten kerülnek föl újabb tartalmak.
Azoknak érdemes igazán a tagságot megváltani, akiket mélyebben, részleteiben is érdekel a web világa. Sokszor konkrét, megfogható példákon, valóságos üzleti sikereken vagy éppen bukásokon lehet a legtöbbet tanulni. Ezeket felhasználva építhető saját üzleti modell, létrejöhetnek értékteremtő gondolatok, amiket akár később a piacon is kamatoztatni lehet.

Új lehetőség a Referral Partner Programunk, aminek keretében várjuk weboldalak csatlakozását.
Érdekel a Referral Partner Program