fbpx Skip to main content

A Forever Roses Kft. exkluzív, egyedi webáruház készítés munkálatait kivitelezhettük. Igazán kreatív és építő munka volt a webshop megalkotása. Saját gyártású, innovatív termékeik különleges felületre voltak predesztinálva. Rengeteg ötletelés és teszt után sikerült egy maximálisan az értékesítésre és a vásárlók igényeire szabott felületrendszert kivitelezni.

Letisztult megjelenés, előtérben a termékek, kiváló, vágott, méretre szabott képek, összhang, harmónia. Büszkék vagyunk az egyedi szöveg megrendelő modulra. Segítségével a vásárlók saját írással tudnak kedveskedni szerettük számára. Inspiráló fejlesztés volt a kezdetektől az átadásig. A legboldogabbak a siker miatt vagyunk, már 1 hónap után visszaigazolták a látogatók és az értékesítési számok a fejlesztési időszak alatt beletett kemény munkát.

Dicsőséggel tölt minket el, hogy a német verzióra is minket bíztak meg, ez a foreverroses.eu oldal alatt érhető el (csak külföldről). Ez kiváló bizonyíték arra, hogy minőséggel, új gondolatokkal, modern szemléletmóddal egy kis magyar családi vállalkozás is képes sikereket elérni a külpiacokon. Az internet az egész bolygót behálózza, csak el kell érni a felhasználókat a megfelelő technológiával. Horváth Györgynek ez sikerült.

Időközben a vállalkozás értékesítésre került, ezért a weboldalukat már más cég fejleszti.